Ajánlás!

Üdv neked kereső...
Nehéz de hálás feladat ilyen ajánlást írni. A kérdés igen egyszerű, "Kinek ajánlom az itt olvasható írásokat?"
-Mindenkinek? -Nem!
Neked valók ezek az írások, ha te is az emberi lélek, érzésvilág, tapasztalat, tudás és tudatosság megértésének keresését, és megosztását tartod életed fontos részének!
Olyanoknak akik értékelni és hasznosítani tudják mások tapasztalatait és őszinteségét! Olyan Ember társaknak akik az emberé válást célozták meg! Akiknek van 3 perce az életből arra, hogy olvassanak és reagáljanak arra amit olvastak.
Köszönöm, hogy itt jártál, térj vissza máskor is. A Szeretet legyen veled! Béke, Boldogság, Bőség!

2011. augusztus 12., péntek

Nem Fél az Egy, mert Minden Egy!

Ez az oldal kettőnk egyéni és közös tapasztalásából fakadó gondolatok, versek és más egyéb írások tárhelye. Az egyik főbb mottónk ( más szavaival élve): „ Élni és élni hagyni.” És jobb emberré válni .Úgy, hogy minél jobban megismerjük önmagunkat és ezáltal az emberi természetet. És ebből tanulva embertársainkat és azoknak életvitelét, gondolkodás módját tiszteletben tartjuk és elfogadjuk.
Olyan általunk szabadon választott úton járunk, ami a mai egoista társadalomban nem elfogadott. Kiléptünk a rabszolgák tömegéből és az igaz élhetőbb életet választottuk. Ez az út is tele akadályokkal, nehézségekkel, hamis ösvényekkel, de ennek ellenére itt mendegélve azt érezzük, hogy igazán élünk és nem vegetálunk. És ami ezen az úton együtt tart minket, nem más mint egy különös láthatatlan, de annál inkább érezhető kötelék. Ami egymás iránti feltétel nélküli szeretetből, a másik szabadságának meghagyásából, őszinteségből önmagunkkal és egymással szemben, birtoklási vágy nélküli- kölcsönös bizalomból áll. És ezáltal minden gondolatainkat, cselekedetünket, tettünket a másik megsértése nélkül bármikor megtudjuk osztani egymással. Két különálló emberként, de összetartozván, jóban-rosszban mendegélve egymás mellett.
Bármily hihetetlen is, de így van. És ez mindenkinek megadatik. Nem kell hozzá más, csupán egy nagy adag bátorság, hogy fel vállalni tetteinket, cselekedeteinket és a lehető legőszintébbnek lenni önmagunkhoz és ezáltal másokhoz. Írásaink mondanivalóját csak Ők fogják igazán érteni és értékelni. Csak magunknak, magunkból írunk, mert szeretjük eme megnyilvánulási formát. Ha valakinek evvel kellemes perceket, vagy elgondolkodtató tanulságot tudunk át adni, az külön öröm számunkra.

Nincsenek megjegyzések:


Játékok